SUBMIT FILM

Submitting your film to Kala Chashma gives your film the opportunity to get displayed on India’s leading OTT platforms.

gENERATE reVENUE

Revenue is generated through AVOD model, more the views more the revenue generated.

Grow Your Audience

Your film gets featured on India’s leading OTT platforms; it helps your films to reach maximum number of viewers.

OUR SERVICE

CONTENT ACQUISITION FORM FOR OTT

For submission of the film, click on the tab below and fill out the details in the given form.

1. How do you showcase short films?

Ans:

We review the short films and embed the YouTube / Vimeo link along with it on our website.

 

2. Can I submit my short-films on festivals?

Ans:

Yes, you can. If you wish to keep your short film private, you can share a private link with us. For Vimeo links with a password, please add the password next to the link in the form. We also accept Google Drive links.

3. Do you accept Private Links?

Ans:

Yes, you can share a private link with us. For Vimeo links with a password, please add the password next to the link in the form. We also accept Google Drive links. Private links are only for internal reviewing purposes. They won't be shared anywhere publicly.

4. My short film is in Marathi/Tamil/Telugu/Punjabi/Bengali/Kannada. Can I still submit it?

Ans:

Yes, we take pride in showcasing regional short films.

5. I did not receive any callback from Kala Chashma.

Ans:

Unfortunately, your film did not qualify for further rounds.

6. What is the refund policy?

Ans:

The submissions are irreversible and a refund is not applicable if the user wants to withdraw the submission after submitting on the website or for not following the rules. If the film is not featured for not meeting the minimum criteria, the submission fee will not be refunded.

7. How long does the review process take?

Ans: 

The review takes approximately 12-15 days.

8. Will I mantain the ownership of my short film?

Ans: 

We have zero ownership of the short films you submit. It remains a property of the creator.

guide

STEP BY STEP TUTORIAL

Click the video play button for step by step guidance for fill-up the acquisition form

TESTIMONIALS

THEY SAY ABOUT US

"Extremely Professional"

An extremely professional set up with an ever helpful, polite and competent staff . Perfect place to showcase your content !! Looking forward to more associations with your organization in future.

Anjul Chaturvedi
Director - The Red Dress

"Reaching out Easy"

Mr. Manish Zais from Kala Chashma Entertainment has helped us push our content on the OTT platforms like Hotstar. He has been really kind and patient in helping us. I have recommended KCE to my other filmmaker friends as well, and associate in more projects in the future. Shortfilm - Shikayat

Arpit Gangwal
Director / Producer

"Blessing for Indie Filmmakers"

Very professional, blessing for indie filmmakers, they recognise talent and potential filmmakers and gives a chance to showcase on major OTT players

Aniruddh Roy
Film Producer

"Aspiring Film Makers"

This is an amazing platform and company provides great support to aspiring film makers. Kalachashma Rocks 😊👍👍

Arjun Suthar
Film Producer

"Amazing Work"

This is great initiative to give chance to independent filmmakers to showcase their films to big OTT platforms.. amazing work by Kala Chashma Entertainment

Bharat Singh
Producer

"An Intense Experience"

Indeed it's a very helpful organisation and bring new talents upfront....I very much happy to have Manish ji with me...expecting some good work in very near future....love you 3000....😊😊😊😊😊🙏🙏

Samba Dey (Indra)
Producer

"Visualy Over-powering"

Such a awesome work place with a well experience creative person with a very good contacts

Ankit Jiswal
Producer
MxPlayer
Disney+ Hotstar
Content Acquired
Other Ott Release
Festival Awards

Kala Chashma